If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък оняден ходих да ми махнат катализатора и се оказа, че нямам катализатор . Обаче такава циганска история направили кат са го махали някога, някъде си...че ми стана жал за колицата, кат разбрах как се е мъчила да върви толкова време.
Аз пък оняден ходих да ми махнат катализатора и се оказа, че нямам катализатор . Обаче такава циганска история направили кат са го махали някога, някъде си...че ми стана жал за колицата, кат разбрах как се е мъчила да върви толкова време.
Ми не са сложили гърне, за да не дават пари, а в старата кутия натъпкали няква вата, уж за уплътнение, която сега беше станала като дъвка, на топче и я беше запушила и колата не върви, а се мъчи.
Изръсих се 100лв. и сега и звук и вървене, всичко се промени...тествах я веднага
Ами преди време бях пуснал едно клипче на моята колица тамън като я бях купил, демек стокова отвсякъде как ускорява 0-100 и един колега със Е46 320 със разни модове ми писа "добре ускорява, искаш ли да се пробваш с мен?". Аз силно се съмнявах че имам някакъв шанс срещу него, затова я поолекотих малко и се качихме на Бояна - победи ме, както се и очакваше. Стиснахме си ръцете, полафихме си, както си му е реда....абе останах само с добри впечатления!! И преди няколко дена гледам той качил клипчето с гонката. Ето го и него: http://vbox7.com/play:eec21c9a Вижте коментарите отдолу. bimera е човека с 320-ката Под фразата "без никакъв салон" се има предвид махнати задни седалки Иначе по BMW-то какво е правено никъде не пише, и човек ако не знае ше си каже ИБАСИ как върви тая бавария И VFTI беше с нас, даже той снимаше, и ми е интересно той какво мисли по въпроса
Ами преди време бях пуснал едно клипче на моята колица тамън като я бях купил, демек стокова отвсякъде как ускорява 0-100 и един колега със Е46 320 със разни модове ми писа "добре ускорява, искаш ли да се пробваш с мен?". Аз силно се съмнявах че имам някакъв шанс срещу него, затова я поолекотих малко и се качихме на Бояна - победи ме, както се и очакваше. Стиснахме си ръцете, полафихме си, както си му е реда....абе останах само с добри впечатления!! И преди няколко дена гледам той качил клипчето с гонката. Ето го и него: http://vbox7.com/play:eec21c9a Вижте коментарите отдолу. bimera е човека с 320-ката Под фразата "без никакъв салон" се има предвид махнати задни седалки Иначе по BMW-то какво е правено никъде не пише, и човек ако не знае ше си каже ИБАСИ как върви тая бавария И VFTI беше с нас, даже той снимаше, и ми е интересно той какво мисли по въпроса
Точно това момче с БМВ-то не си пада да лъже.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Незнам защо го е писал,мога да му звънна да го питам,да се разберете.Ники не е боклук
Не съм и казвал нищо подобно за него, просто изглежда е прекалено чуствителен на тема бързи 320-ки и затова го избива на такива измишльотини... Както и да е, никой не е убил, няма нужда да звъним да се разправяме
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Обявявам днешната вечер на левако-водачите!!!
Първо един с ауди комби се въртя, въртя зад мен да паркира и после като реши да излиза, ми забърса колата отзад отляво!!! Избеснях направо!
После спирам на паркинг в един от столичните молове и до мен спира мома-водачка на такова разстояние до мен, че не може да си излезе от колата!
Отделно на това ами и цяла вечер карам и за 20км незнам колко пъти ме засякоха и ми отнеха предимство... УЖАС Е!!!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Пуууу, да ги е*еш и английските селяни, и те се научиха бръмчалки да правят и да се дзверят насред града, та сега ровя алфа форума в 7 сутринта, в Събота....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment