Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма да си купуам !!! не съм си и помислял...
    Уплаших се да не ми се случи нешто на Алфата.
    145 1.6TS '97

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщение
      Няма да си купуам !!! не съм си и помислял...
      Уплаших се да не ми се случи нешто на Алфата.
      Той съня може и друго да казва:
      "Дори и голф се чупи...прави сметка какво остава за Алфа"
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Аз пък оняден ходих да ми махнат катализатора и се оказа, че нямам катализатор . Обаче такава циганска история направили кат са го махали някога, някъде си...че ми стана жал за колицата, кат разбрах как се е мъчила да върви толкова време.
        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
          Аз пък оняден ходих да ми махнат катализатора и се оказа, че нямам катализатор . Обаче такава циганска история направили кат са го махали някога, някъде си...че ми стана жал за колицата, кат разбрах как се е мъчила да върви толкова време.
          Че какво толкова са и направили?
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Че какво толкова са и направили?
            Ми не са сложили гърне, за да не дават пари, а в старата кутия натъпкали няква вата, уж за уплътнение, която сега беше станала като дъвка, на топче и я беше запушила и колата не върви, а се мъчи.
            Изръсих се 100лв. и сега и звук и вървене, всичко се промени...тествах я веднага
            http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
            159 1.9JTDm
            156 1.8TS ...exxxx
            145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Сподели какво е станало и кой е човека брат!
              Ами преди време бях пуснал едно клипче на моята колица тамън като я бях купил, демек стокова отвсякъде как ускорява 0-100 и един колега със Е46 320 със разни модове ми писа "добре ускорява, искаш ли да се пробваш с мен?". Аз силно се съмнявах че имам някакъв шанс срещу него, затова я поолекотих малко и се качихме на Бояна - победи ме, както се и очакваше. Стиснахме си ръцете, полафихме си, както си му е реда....абе останах само с добри впечатления!! И преди няколко дена гледам той качил клипчето с гонката. Ето го и него: http://vbox7.com/play:eec21c9a Вижте коментарите отдолу. bimera е човека с 320-ката Под фразата "без никакъв салон" се има предвид махнати задни седалки Иначе по BMW-то какво е правено никъде не пише, и човек ако не знае ше си каже ИБАСИ как върви тая бавария И VFTI беше с нас, даже той снимаше, и ми е интересно той какво мисли по въпроса
              Last edited by Abar7h; d.m.y г., 11:31.
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Ами преди време бях пуснал едно клипче на моята колица тамън като я бях купил, демек стокова отвсякъде как ускорява 0-100 и един колега със Е46 320 със разни модове ми писа "добре ускорява, искаш ли да се пробваш с мен?". Аз силно се съмнявах че имам някакъв шанс срещу него, затова я поолекотих малко и се качихме на Бояна - победи ме, както се и очакваше. Стиснахме си ръцете, полафихме си, както си му е реда....абе останах само с добри впечатления!! И преди няколко дена гледам той качил клипчето с гонката. Ето го и него: http://vbox7.com/play:eec21c9a Вижте коментарите отдолу. bimera е човека с 320-ката Под фразата "без никакъв салон" се има предвид махнати задни седалки Иначе по BMW-то какво е правено никъде не пише, и човек ако не знае ше си каже ИБАСИ как върви тая бавария И VFTI беше с нас, даже той снимаше, и ми е интересно той какво мисли по въпроса
                Точно това момче с БМВ-то не си пада да лъже.
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Тия, с БМВ-тата, всичките до един лъжат.....и всичките са 16ки или 20ки....
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Щом смяташ така
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                      Точно това момче с БМВ-то не си пада да лъже.
                      Да бе и на мене ми се видя точен, ама нали видя какво е написал в клипчето???
                      BMW 328i

Comment

• Незнам защо го е писал,мога да му звънна да го питам,да се разберете.Ники не е боклук
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                          Незнам защо го е писал,мога да му звънна да го питам,да се разберете.Ники не е боклук
                          Не съм и казвал нищо подобно за него, просто изглежда е прекалено чуствителен на тема бързи 320-ки и затова го избива на такива измишльотини... Както и да е, никой не е убил, няма нужда да звъним да се разправяме
                          BMW 328i

Comment

• Той си знае че не му е толкова бърза колата-хаха
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Обявявам днешната вечер на левако-водачите!!!
                              Първо един с ауди комби се въртя, въртя зад мен да паркира и после като реши да излиза, ми забърса колата отзад отляво!!! Избеснях направо!
                              После спирам на паркинг в един от столичните молове и до мен спира мома-водачка на такова разстояние до мен, че не може да си излезе от колата!
                              Отделно на това ами и цяла вечер карам и за 20км незнам колко пъти ме засякоха и ми отнеха предимство... УЖАС Е!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Пуууу, да ги е*еш и английските селяни, и те се научиха бръмчалки да правят и да се дзверят насред града, та сега ровя алфа форума в 7 сутринта, в Събота....
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X